udskiftning af VINDUER OG DØRE GIVER MANGE FORDELE

Udskiftning af vinduer og døre kan virkelig gøre en forskel i din bolig. Først og fremmest vil din varmeregning falde, samtidig med at du også vil undgå træk, hvis dine vinduer er gamle.

​Hos BygSmart ApS på Amager nær Kastrup og Dragør, er vi eksperter i professionel udskiftning og montering af dør og vinduer. Din bolig kan få et helt nyt udtryk - især hvis du bor i et hus, hvor man i særlig grad bemærker vinduerne fra ydersiden. Dertil kommer, at nye vinduer og døre er mere praktiske i brug, ligesom de typisk er helt eller delvist vedligeholdelsesfrie.

Montering af dør og udskiftning af vinduer i de bedste materier

Når du skal vælge dine nye vinduer og døre er det vigtigt, at du tager det rigtige valg. Vi har stor erfaring med at yde rådgivning omkring de helt rigtige døre og vinduer til enhver kunde, og hjælper dig derfor til at tage det rette valg. Ydermere er der en masse muligheder forbundet med valget – vi hjælper naturligvis med at gennemgå de mange muligheder. Blandt andet skal du vælge, hvilket materiale du ønsker, når du har besluttet dig for montering af dør eller udskiftning af vinduer. Der er mange muligheder som for eksempel plastik, træ eller aluminium.​

Du kan regne med os

​Vi lægger også vægt på, at du tager det rette valg, så dine nye vinduer og døre kommer til at passe til dine ønsker og behov, samt dit budget. 

​Vi lægger endvidere vægt på, at vi skal overholde vores aftaler, herunder i forhold til tidspunkter og priser, således du bliver glad og tilfreds med vores arbejde.

Du kan kontakte BygSmart ApS på Amager, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og montering af dør.

​Du kan ringe til os på telefon 21 48 47 54 eller skrive til os på e-mail bygsmart@gmail.com​. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer & døre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt